Lever jouw lege of niet meer in gebruik zijnde hervulbare butaan of propaan gasfles gratis in bij een verdeler van gasflessen van een aangesloten lid van FEBUPRO. Breng ze niet naar een containerpark of schroothandelaar.
Via een verdeler van gasflessen wordt jouw hervulbare butaan of propaan gasfles terug overgemaakt aan de eigenaar van de gasfles die ze na controle terug laat vullen in een erkend vulcentrum waardoor ze op een veilige manier terug in de markt kan komen.

Deze site is een informatieplatform die de bezitter van een hervulbare butaan of propaan gasfles toelaat om zich op een veilige wijze van zijn gasfles te ontdoen. Hiermee wordt vermeden dat niet meer in gebruik zijnde hervulbare butaan of propaan gasflessen door een gebrek aan informatie op de meest ondenkbare plaatsen als zwerfvuil/afval worden gedumpt. Veiligheid en milieuvriendelijkheid gaan voor FEBUPRO hand in hand.

Voor wat betreft hervulbare gasflessen (butaan of propaan): indien u, op deze site, het type of merk van uw gasfles(sen) niet terugvind, kan u eveneens volgende site raadplegen www.legegasfles.be

Opgepast:

Indien het gaat over "industriële gasflessen" – "medische gasflessen" e.a., dan dient u contact op te nemen met cylinders.essenscia.be
Indien het gaat over gasflessen voor éénmalig gebruik, de zogenaamde "cartouches" die u tijdens de zomerfestivals typisch tegenkomt op campings, dient u contact op te nemen met de eigenaar van het merk van de gasfles.